Doorgroeien

Doorgroeien

We love our people

Succes bereik je samen

Onze verse tomaten groeien altijd, en onze specialisten leiden deze groei in goede banen. Zij zorgen ervoor dat onze verse producten niets te kort komen om de beste smaak te ontwikkelen. Met als resultaat: heerlijke tomaten en supertevreden klanten. Zo zorgvuldig zijn wij ook met jouw groei.

Hierdoor kun je groeien binnen onze organisatie. Daar waar jij het beste tot je recht komt. Wil je een opleiding volgen, of een nieuwe stap in je carrière maken? Dan gaan we samen op zoek naar jouw doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken dan ook doorgroeiers! Een aantal van onze medewerkers heeft kennis gemaakt met Prominent door een bijbaan op zaterdag en/of in de vakanties. Er zijn tal van voorbeelden van collega’s die zo het bedrijf in rolden en stap voor stap zijn doorgegroeid naar een nieuwe functie. Zo maar een paar voorbeelden:

Cornelis, manager innovatie- centrum

Zo is Cornelis in ons Innovatie centrum in ’s-Gravenzande gestart als stagiair. Daarna kwam hij in vaste dienst als assistent teelt en later manager teelt. Sinds 2018 is Cornelis locatiemanager. Een doorgroeier bij uitstek!

Doorgroeien kan!

Een aantal van onze leden werkt nauw samen o.a. op  HR-gebied. Dit zijn Kwekerij Van der Voort, Greenway, Schenkeveld en Van den Berg. Op de site Doorgroeien kan! vind je o.a. leuke vlogs over een aantal van onze doorgroeiers.

Erik de Jong, Manager Productgroepen

Prominent is een bijzonder bedrijf waar ik veel kansen heb gekregen. Kijk maar naar mijn loopbaan binnen Prominent.

Rond 1997, ik weet niet meer precies in welk jaar, kwam ik als scholier op het teeltbedrijf van Groenewegen terecht. Mijn taken bestonden vooral uit tomaten knippen en blad snijden. Destijds begon ik ook aan de hbo-opleiding Bedrijfseconomie en besteedde een groot gedeelte van mijn vrije tijd aan mijn bijbaan. Wat niet betekent dat ik daar mijn toekomst zag. Ik wist echt nog niet wat ik wilde.

Dat kwam pas in de laatste twee jaar van mijn studie, toen ik stage moest lopen. Voor mijn meewerkstage heeft mijn toenmalige baas mij voorgesteld bij Prominent, waar ik aan de slag mocht. Daar had ik een hele leuke tijd. Maar ik moest nog afstuderen. In mijn laatste studiejaar vroeg Prominent of ik bij hen wilde komen werken. Ik had blijkbaar een goede indruk gemaakt!

Sinds 2002 ben ik dus in vaste dienst. Ik had in het begin veel verschillende taken, want Prominent was nog klein. In de loop der jaren maakte het bedrijf een enorme groei door en werd het steeds professioneler. Door die groei kon ook ik stappen maken en mijzelf op meerdere gebieden ontwikkelen. Vanuit mijn uitvoerende functie op het bedrijfsbureau ben ik rond 2006 lid geworden van het managementteam voor het verpakkingscentrum. Samen met de andere MT-leden bepaalden we vanuit onze eigen expertise de koers van het bedrijf. Toen ik een aantal jaren later werd gevraagd of ik Algemeen Manager van het  kleinverpakbedrijf wilde worden, moest ik hier wel even over nadenken, maar ik ben de uitdaging aangegaan.

In oktober 2021 zijn we samen met de andere producgroepen Purple Pride, Green Diamonds, Sweet Point en PapriCo verhuisd naar een nieuw pand en verder gegaan onder de naam Growers United B.V.  Momenteel werk ik in de functie van Manager Productgroepen bij Growers United.

Growers United (en daarmee Prominent) ontwikkelt en groeit nog steeds door en de aan Growers United verbonden teeltbedrijven net zo hard. Zo zijn er bij Growers United altijd ontwikkelingsmogelijkheden. Dit kan binnen je eigen functie of doorgroeien naar een andere functie. Zorg dat je open en eerlijk bent naar jouw leidinggevende over jouw ambities. En heb geduld. Het bedrijf kan soms niet meteen inspelen op jouw wensen.

De mensen zijn het hart van Growers United/Prominent en de teeltbedrijven. En die willen wij ontwikkeling, plezier en een goede beloning bieden.

Erik de Jong, Manager Productgroepen


Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877