Over ons

Over ons

We love our people

Wie zijn wij?

Prominent is DE tomatenspecialist! Binnen Prominent werken 29 telers samen. Prominent staat dan ook voor samen ondernemen. Samen kennis en innovaties ontwikkelen en deze kennis onderling delen, bijvoorbeeld op het gebied van teelt, gewasbescherming en energie.

Zo hebben wij gezamenlijk een Kennis- en 

een Innovatiecentrum die als een soort proeftuin werken.

Gezamenlijk hebben onze telers ook een Verpakkingscentrum en een veredelingsbedrijf voor nieuwe tomatenrassen. Samenwerken zit in ons DNA en brengt ons verder. Prominent is het tomatenmerk van Growers United, waarvan de leden van telersvereniging Prominent ook lid zijn. De focus van Growers United ligt op verkoop & marketing, kwaliteit, innovatie en het faciliteren van de leden op tal van gebieden als verpakken, voedselveiligheid en verduurzaming. 

Gezonde bedrijven, plezierig werken

Bij Prominent werken we aan een bloeiende toekomst voor de aangesloten bedrijven. We gaan voor voldoende schaalgrootte en een duurzame teelt. En marktvragen? Die beantwoorden we op een innovatieve manier. Natuurlijk zorgen we daarnaast voor een prettige werkomgeving voor onze medewerkers. Zodat ook jij goed kunt groeien. Samenwerken zit in ons DNA en brengt ons verder. Onze groei, ons succes hebben wij mede te danken aan inzet van onze medewerkers.

Wat bieden wij?

Prominent biedt sowieso een prettige, informele en open sfeer op de werkvloer. Dit vinden al onze bedrijven heel belangrijk. Uitstekende arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Verder krijg je alle ruimte om te groeien binnen onze organisatie. Op welke plek binnen de organisatie je ook zit. Geef je wensen aan; wil je een opleiding volgen of een stap in je carrière maken? We gaan samen met jou op zoek hoe je kunt doorgroeien en op welke plek jij het beste tot bloei komt. Dit kan bij een van onze telers zijn, binnen het Verpakkingsbedrijf of op het hoofdkantoor. En ja, ook groeien bij een van de merken binnen Growers United kan!

Lees meer over doorgroeien

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877