Bijbaan

Bijbaan

We love our people

Over bijbanen bij Prominent

Bij veel van onze bedrijven kun je terecht voor een leuke bijbaan op zaterdag, in de vakantie of zelfs doordeweeks. Je verdient een goed uurloon en het werk is niet zwaar. Omdat je in teams werkt met andere scholieren en studenten is het altijd gezellig. En het fijne is dat je zelf kunt aangeven wanneer je wel en niet kunt werken. Zoek je een bijbaan, kijk dan bij teeltlocaties voor een bedrijf bij jou in de buurt.

Matt en Medy over bijbanen bij Prominent

Wij zijn Matt (17) en Medy (19) Permentier en werken op zaterdagen en in de schoolvakanties bij Lans Tomaten in ‘s-Gravenzande. We werken hier nu alweer drie jaar en vinden dit nog steeds een super bijbaan. Wat wij vooral heel fijn vinden is dat we zelf kunnen aangeven wanneer we wel en wanneer we niet kunnen werken. Hierdoor zitten wij niet vast aan een rooster waarin staat op welke dag wij moeten komen, zoals in een winkel of supermarkt. Zo houden we lekker tijd over voor onze grote hobby tennis en voor school. 

Lans Tomaten is een prima werkgever en het is er vooral heel gezellig. De groep medewerkers en scholieren kunnen het onderling goed met elkaar vinden. Ook wordt duidelijk verteld wat er gedaan moet worden. Om de zoveel tijd zijn er ook feestjes zoals een BBQ, een dartavond en een kerstborrel. Voorlopig blijven we dit werk zeker doen, omdat het ons vrijheid geeft en we zo een lekker zakcentje kunnen bijverdienen.

Matt en Medy Permentier


Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877