Waar wil je werken?

Verpakkingscentrum

Wie zoeken wij voor ons verpakkings-centrum

Het werk is gestructureerd, afwisselend en de prettige werksfeer geeft energie. Voor alle functies in het Verpakkingscentrum geldt dat geen dag hetzelfde is. Hou je van aanpakken, wil je iedere dag een perfect eindproduct afleveren en werken in een team? In onze twee verpakkingscentra, zijn er volop uitdagingen en banen voor aanpakkers!!

Check hier

Werken in het verpakkingscentrum

Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen. Ook wanneer het gaat om het verpakken van tros, cherry, pruim en snacktomaten. Met hulp van het volledig geautomatiseerde order- en verpakkingssysteem verwerkt ons team in korte tijd kleine maar ook grote bestellingen. Onze medewerkers fustbeheer, logistiek, monteurs, supervisors kleinpak en inpakkers zorgen er met elkaar voor dat het proces lekker loopt. Dat binnen 24 uur de tomaten zijn verwerkt en op transport gaan. Echt teamwork dus.

In het najaar van 2021 hebben we ons nieuwe pand langs de A20 in Maasdijk betrokken. Een opvallend nieuw pand vol met nieuwe snufjes op verpakkingsgebied. De nieuwe verpakkingsfaciliteiten bieden ook letterlijk ruimte voor nauwere samenwerking met de partners binnen Growers United. Het biedt klanten het gemak van een one-stop-shop, door naast tomaten ook andere vruchtgroenten klein te verpakken. De nieuwste technologieën en automatisering zorgen ervoor dat in het nieuwe pand nog sneller op de wensen van retailers, foodmarkets en andere klanten kan worden ingespeeld. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzamere verpakkingen. In het verpakkingscentrum in De Lier worden ook nog steeds tomaten volautomatisch verpakt.

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877