Waar wil je werken?

Innovatiecentrum Prominent Groeneweg II

Over het bedrijf

Prominent Groeneweg II is een gezamenlijk Innovatiecentrum in ’t hart van de Nederlandse tuinbouw: ’s-Gravenzande. Op ruim negen hectare glas volgen wij de ontwikkelingen binnen de tomatenteelt op de voet en testen alle nieuwe mogelijkheden op het gebied van teelttechnieken, nieuwe rassen, of een ander substraat. Een gezamenlijk bedrijf met als doel waarde toe te voegen aan onze leden. Samen zijn wij de innoverende specialist in tomaten.

Kenmerken

Wij zijn een dynamisch bedrijf met innovatie als belangrijkste kenmerk. Dat zorgt ervoor dat geen jaar hetzelfde is, met steeds weer mooie nieuwe uitdagingen. En dat doen we altijd samen als klein, hecht en gedreven team. Een leuke mix van oude rotten in het vak en enthousiast jong bloed. Er heerst dan ook een goede werksfeer in een uitdagende werkomgeving. Dit wordt gevierd tijdens het jaarlijkse uitje, een bbq en af en toe een gezamenlijke borrel.

Wie past bij ons?

Samenwerken aan constante innovatie is bij ons super belangrijk. We zoeken dan ook een gedreven teamspeler die in het team past. Wij zijn open en eerlijke mensen en vragen datzelfde van onze nieuwe medewerkers.

Doorgroeien?

De veranderingen in de sector vragen om steeds meer specialismen. Dus niet alleen de tomaten, maar ook onze mensen kunnen zich blijven ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Scholieren

Wij werken graag met scholieren. Sommigen hebben het zelfs tot ons vaste team geschopt. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Locaties

Prominent Groeneweg II
Zuid-Holland

Groeneweg 75a
2691 MK s-Gravenzande
tel. +31(0)174 627 565

Contact

Voor meer info, mail naar: cornelis@prominent-groeneweg.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877