Waar wil je werken?

Kenniscentrum Prominent Groeneweg I

Over het bedrijf

De telers van Prominent hebben met elkaar een tomatenbedrijf dat ook wordt gebruikt als gezamenlijk Kenniscentrum. Het is gevestigd aan de Groeneweg 53 in ’s Gravenzande. Bij Prominent werken we zo verantwoord en duurzaam mogelijk. We volgen de ontwikkelingen op de voet en testen nieuwe mogelijkheden graag uit in ons eigen Kenniscentrum. Op zeven hectare glas werken ongeveer zes vaste medewerkers en 35 flexwerkers jaarrond samen in een hecht team.

Kenmerken

Wij zijn een modern belicht bedrijf waardoor er het hele jaar door genoeg werk is. Maar belangrijker is dat wij onze medewerkers voorop stellen en met ze meedenken. Ook zorgen we dat de werksfeer altijd goed is. Dit doen we niet alleen met goede arbeidsvoorwaarden, maar ook met een jaarlijkse barbecue, een leuk bedrijfsuitje en we drinken een biertje met elkaar op vrijdag of zaterdag.

Wie past bij ons?

Bij ons past iemand die in een team past en goed met mensen kan omgaan. Daarnaast weet je van aanpakken en ben je niet bang om het voortouw te nemen.

Doorgroeien?

Wij proberen ook op dit gebied altijd met onze mensen mee te denken. En we zorgen voor doorgroeimogelijkheden als een werknemer goed presteert. Die mogelijkheden zijn er altijd. Dit kan ook in de vorm van een opleiding of een vast contract.

Scholieren

We werken graag met scholieren. Tussen de scholieren die voor ons werken vinden we nog wel eens een goede werknemer die lang blijft ‘plakken’. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Ook kun je komen werken bij de tweede (onbelichte) locatie van Prominent Groeneweg I aan de Groeneweg nr 67A. Solliciteren voor deze locatie kan ook via het scholierenportaal.

Locaties

Prominent Groeneweg I
Zuid-Holland

Groeneweg 53
2691 MK 's-Gravenzande
tel. +31(0)174 643 080

Prominent Groeneweg I
Zuid-Holland

Groeneweg 67A
2691 MK 's-Gravenzande
tel. +31(0)174 648 793

Contact

Voor meer info, mail naar: remco@prominent-groeneweg.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877