Waar wil je werken?

Prominent Grevelingen

Over het bedrijf

Prominent Grevelingen is de derde gezamenlijke teeltlocatie en is gevestigd in het mooie en rustige Sirjansland, een heel klein plaatsje op het eiland Schouwen-Duiveland. Op ruim 11 hectare werken wij met 12 vaste medewerkers en tot 30 flexwerkers in het hoogseizoen.

Kenmerken

Humor is een sleutelwoord in ons bedrijf. Bij Prominent Grevelingen staat een losse, informele bedrijfscultuur met een goede sfeer en ruimte voor een grap centraal. En dat wordt gewaardeerd. Dat blijkt wel uit het vele aantal jaren dat de vaste medewerkers hier al de handen uit de mouwen steken. Die sfeer wordt gevierd met jaarlijkse uitjes, barbecues en zo af en toe een vrijdagmiddagborrel.

Wie past bij ons?

Wij houden van sociale mensen met uiteraard een goede dosis humor. Daarmee zit je bij ons wel goed.

Doorgroeien?

Omdat onze mensen al zo lang bij ons werken, zijn de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf momenteel beperkt. Maar wie weet wat de toekomst brengt.

Scholieren

Scholieren zijn voor ons een welkome aanvulling! Zo’n 25 scholieren helpen ons een handje in het weekend en in de schoolvakanties en brengen leven in de brouwerij.

Locaties

Prominent Grevelingen
Zeeland

Noord Hogeweg 4a
4308 NW Sirjansland
tel. +31(0)111 641 647

Contact

Voor meer info mail naar: arnold@prominent-grevelingen.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877