Waar wil je werken?

Red Harvest

Over het bedrijf

Red Harvest is een groot productiebedrijf van verschillende soorten tomaten, verdeeld over twee locaties. Van origine bestond het bedrijf uit twee kleinere locaties van 4,3 en 5,8 hectare groot in De Lier. Op den duur is dit uitgebreid met een locatie van 45 hectare (momenteel nog 30 hectare) in Middenmeer. Deze regio bood kansen voor een grootschalige uitbreiding en ontwikkelingen in verduurzaming die we wilden pakken.

Kenmerken

Bij Red Harvest krijg je veel zelfstandigheid bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. De gezellige en energieke collega’s zorgen met elkaar voor een uitstekende sfeer binnen het bedrijf. Daar komt nog een goed pakket arbeidsvoorwaarden bij en een jaarlijks bedrijfsuitje in een gezellig team. Wat wil je nog meer?

Wie past bij ons?

Iemand die graag in teamverband de handen uit de mouwen steekt, maar ook zelfstandig kan werken. Wij zijn altijd blij met assertieve medewerkers die zelfverzekerd genoeg zijn om zelf duidelijk onderbouwde besluiten te nemen.

Doorgroeien?

Dat kan zeker als daar ruimte voor is. Vooral in Middenmeer zijn we nog steeds aan het uitbreiden en werken we aan twee nieuwe afdelingen. Vanuit die groei moeten we ook steeds weer nieuwe rollen invullen.

Scholieren

In De Lier hebben we altijd met scholieren gewerkt en dat doen we nog steeds. In Middenmeer hebben we er voorlopig voor gekozen om niet met scholieren te werken en streven we naar een werkweek van maandag tot en met vrijdag.

Locaties

Laan van Boekesteijn
Zuid-Holland

Laan van Boekesteijn 11
2678 NX De Lier
tel. +31(0)174 521 966

Tussenweg
Noord-Holland

Tussenweg 6
1775 RK Middenmeer
tel. +31(0)227 504 666

Contact

Voor meer info, mail naar: info@redharvest.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877