Waar wil je werken?

Van Adrichem Kwekerijen

Over het bedrijf

Van Adrichem kwekerijen is een familiebedrijf met vier eigenaren en twee vestigingen. Onze roots liggen bijna zeventig jaar geleden bij het bedrijf in De Lier, wat in 2021 verkocht is. Nu ligt ons grootste bedrijf in Westdorpe. Hier gebruiken we aardwarmte en kunnen we gebruik maken van de warmte en CO2 die vrijkomt bij de productie van kunstmest hier in de buurt; super duurzaam. Voor ons andere bedrijf kozen we voor Westdorpe, in verband met de technische mogelijkheden, maar ook omdat het redelijk dicht bij onze locatie in Steenbergen ligt.

Kenmerken

De lijnen tussen ons management en de medewerkers zijn kort. Wij, de broers Van Adrichem, houden er zelf ook nog van om tussen het gewas te lopen. De slogan ‘We love our people’ is hier zeker op zijn plaats: wij zorgen goed voor onze mensen; de sfeer is goed en we bieden goede arbeidsvoorwaarden. Eenmaal bij ons in dienst, blijven medewerkers graag en lang. In het relatief nieuwe bedrijf in Westdorpe werkt een superjong team van gemiddeld 28 jaar.

Wie past bij ons?

Zoek je uitdaging in je werk, dan kun je die bij ons zeker vinden. De mensen die bij ons passen houden van aanpakken, van gezelligheid en dus ook van teamwork.

Doorgroeien?

Wil je doorgroeien, dan biedt ons bedrijf in Westdorpe de beste kansen. Daar gaan we waarschijnlijk nog uitbreiden en dat betekent nieuwe functies en nieuwe kansen.

Scholieren

Wij werken graag met scholieren! Ook voor hen zijn er kansen om door te stromen en zich te ontwikkelen. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

 

Locaties

Steenbergen Van Adrichem Kwekerijen
Noord-Brabant

Westlandse Langeweg 8a
4651 PD Steenbergen
tel. +31(0)167 566 650

Westdorpe Van Adrichem Kwekerijen
Zeeland

Smitsschorreweg 10
4554 LK Westdorpe
tel. +31(0)6 29 26 00 17

Voor meer informatie over Van Adrichem Kwekerijen Westdorpe

mail naar: loek@vanadrichemkwekerijen.nl 

 

Voor meer informatie over Van Adrichem Kwekerijen Steenbergen

mail naar: sjoerd@kwekerijvanadrichem.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877