Waar wil je werken?

De Bakker Westland

Over het bedrijf

De Bakker Westland is een familiebedrijf van vader De Bakker en twee zoons, Bart en Roel. Het bedrijf is al van oudsher in Kwintsheul gevestigd. Ons tuinbouwbedrijf is ruim zes ha groot en heeft 25 medewerkers waarvan de vaste medewerkers al lange tijd bij ons in dienst zijn.

Kenmerken

Het bedrijf kent weinig hiërarchie. Er is een bedrijfsleider, maar iedereen doet gewoon wat hij of zij moet doen. Medewerkers zijn vooral flexibel en oplossingsgericht. Met elkaar zorgen we er iedere dag weer voor dat het werk gedaan wordt. En daarbij staat voor ons voorop dat we een prettige werkomgeving bieden. En iedere vrijdag is er om 15.00 uur een borrel met het hele team. Behalve als het werk eerder af is, dan gaan we naar huis.

Wie past bij ons?

Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn. En hou je van aanpakken en een goede sfeer dan pas je vast in ons team. Ben je ook nog een beetje sportief? Roel de Bakker, een van onze eigenaren, is naast zijn werk een enthousiaste spinninginstructeur. Je mag altijd meedoen!

Doorgroeien?

Bij De Bakker zijn er niet veel doorgroeimogelijkheden naar andere functies. Maar wil je je kennis laten groeien, dan bieden wij je die kans en faciliteiten graag.

Scholieren

Wij werken graag met scholieren! En dat weten ze blijkbaar, want ze melden zich ieder jaar weer spontaan aan. Het is gezellig voor ons, voor hen en bovendien verdienen scholieren zo een lekker centje bij.

Locaties

De Bakker Westland
Zuid-Holland

Bovendijk 67a
2295 RX Kwintsheul
tel. +31(0)6 52 05 25 54

Contact

Voor meer info mail naar: info@debakkerwestland.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877