Waar wil je werken?

Kwekerij M.A.C. van den Berg

Over het bedrijf

Kwekerij M.A.C. Van den Berg is een kleinschalig glasgroentebedrijf waar snoeptomaten worden geteeld. Midden in het Westland aan de Kreekrug in De Lier ligt het tuinbouwbedrijf van 3 ha. groot waarop we ongeveer 22 (flex)medewerkers in het oogstseizoen in dienst hebben.

Kenmerken

Het is een vrij jong team waarbij de meeste medewerkers tussen de 20 en 40 jaar zijn. Doordat er zeer weinig verloop is, is het een behoorlijk vast team geworden waar ook de flexwerkers graag terug komen. Worden samen de doelstellingen bereikt, dan wordt het team beloond aan de hand van een bonussysteem. Persoonlijke aandacht en sfeer op het bedrijf zijn erg belangrijk. De medewerkers moeten het naar hun zin hebben. Wanneer er iets speelt, kunnen ze altijd bij ons aankloppen. Om de onderlinge sfeer te verhogen hebben we elke maand een vrijdagmiddagborrel. En niet te vergeten de jaarlijkse barbecue!

Wie past bij ons?

Bij ons zit je goed wanneer je houdt van persoonlijke aandacht en een leuke sfeer, waarbij de prestaties en doelstellingen met z’n allen behaald worden.

Doorgroeien?

Iedereen krijgt de ruimte om door te groeien. Wij bieden altijd verschillende opleidingen aan die bij de ambities van de medewerkers passen. Zo zijn verschillende flexmedewerkers al doorgegroeid in het bedrijf, als bedrijfsleider en schuurverantwoordelijke.

Scholieren

Wij vinden het belangrijk om met scholieren te werken. Vooral in de zomer staan we om ze te springen. Daarbij dragen ze bij aan de leuke sfeer op het bedrijf. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Locaties

Kwekerij M.A.C. van den Berg
Zuid-Holland

Kreekrug 15
2678 PR De Lier
tel. +31(0)651369538

Contact

Voor meer info mail naar: marcel@kwekerijvandenberg.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877