Waar wil je werken?

Dekker Glascultures

Over het bedrijf

Dekker Glascultures is een echt familiebedrijf, opgericht door de opa van de drie kleinzonen die nu de leiding hebben. We zijn nog altijd gevestigd bij onze roots, in Noord-Holland, oftewel West-Friesland. Het team bestaat uit negen vaste medewerkers, plus circa 30 scholieren het hele jaar door en bijna 40 flexwerkers in het hoogseizoen, die hard werken op 9,9 hectare grond.

Kenmerken

Onze mensen zijn lange tijd in dienst, sommige al 25 jaar! Dat is te danken aan de goede werksfeer en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een persoonlijke omgang, dat vinden we belangrijk. Ben je jarig, krijg je een presentje. Geslaagd? Een bos bloemen. Gaan we samen barbecueën, dan wordt deze leuk aangekleed. Ook jongeren zijn graag bij ons aan het werk. Het team is dan ook super divers, in leeftijd, opleiding, achtergrond etc.

Wie past bij ons?

Als je op zoek bent naar een goed werksfeer en persoonlijke aanpak zit je bij ons goed. Wij houden van harde werkers die de lat hoog leggen, meedenken en op hun strepen kunnen staan.

Doorgroeien?

Iemand die goed is in zijn werk bieden we graag alle mogelijkheden. Niet alleen in de vorm van een cursus of opleiding, maar we laten je ook graag meedenken over het bedrijf. De afgelopen jaren hebben we organisatorisch alles aangepakt, alles staat. Op dit moment zijn de doorgroeimogelijkheden dan ook beperkt. Maar voor een teeltman, die weet waar hij het over heeft, hebben we altijd plek!

Scholieren

Scholieren kunnen het hele jaar door terecht bij Dekker. Er is altijd werk! Sommige scholieren werken er al zo lang dat ze bijna volwaardige medewerkers zijn, dat is gaaf om te zien. En heel fijn natuurlijk.

Locaties

Dekker Glascultures B.V.
Noord-Holland

Nieuwe Dijk 40-42
1693 NX Wervershoof
tel. +31 (0)228 587 333

Contact

Voor meer info mail naar: frank@dekkerglascultures.nl 

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877