Waar wil je werken?

Green 2 Grow

Over het bedrijf

Green 2 Grow heeft de roots in Naaldwijk. Het is nu een bedrijf met twee locaties in Maasdijk. De ene locatie is vier hectare en de andere acht hectare. Ons bedrijf wordt door de broers Aad en Niek Groenewegen gerund. Ook helpen de zes vaste werknemers, een parttimer, uitzendkrachten en in het hoogseizoen 35 scholieren mee aan dit bloeiende bedrijf.

Kenmerken

Green 2 Grow is een platte organisatie waar we samen de schouders onder zetten. Aad en Niek werken graag op alle niveaus mee. Door de goede werksfeer hebben we een jong hecht team. Sommige zijn ooit als scholier begonnen en blijven hangen, en werken hier al 10 tot 25 jaar! Werken en gezelligheid staan hoog in het vaandel. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, je kunt je altijd blijven ontwikkelen en wij bieden een goed salaris. Ter afsluiting van de week drinken we elke vrijdag gezellig samen een borrel. De jaarlijkse barbecue mag ook niet ontbreken.

Wie past bij ons?

Wij houden van no-nonsense. Ook moet je bereid zijn om in het productieproces mee te werken, ongeacht je functie. Een echte teamspeler, dat zoeken we in onze mensen.

Doorgroeien?

Wat we willen is dat onze scholieren uiteindelijk kunnen doorgroeien naar vaste medewerkers in de functie van teeltman, arbeidsman of schuurverantwoordelijke. We bieden aanvullende cursussen of excursies om dit te bereiken.

Scholieren

Jazeker! Tijdens de vakanties, zaterdag en in de piekperiode zijn de scholieren altijd welkom. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Locaties

Green 2 Grow - I
Zuid-Holland

Oranjepolderweg 19
2676 CL Maasdijk
tel. +31(0)174 521 212

Green 2 Grow - II
Zuid-Holland

Kaapsebos 13
2676 BX Maasdijk
tel. +31(0)51530978

Contact

Voor meer info over Green2Grow Oranjepolderweg mail naar: niek@green2grow.nl

Voor meer info over Green2Grow Kaapsebos mail naar: aad@green2grow.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877