Waar wil je werken?

Kwekerij Greenway

Over het bedrijf

Greenway is een familiebedrijf gevestigd op de twee locaties in de Lier. Deze zijn respectievelijk 6 hectare en 10 hectare groot, waar gemiddeld 11 vaste medewerkers en gemiddeld 60 flexwerkers de handen uit de mouwen steken. Het hoofdkantoor aan de Veilingweg is ontstaan uit een heel interessant en mooi reconstructieplan; van 12 ‘oude’ naar 1 nieuw bedrijf.

Kenmerken

Greenway is een informeel bedrijf, waarbij de waarden en sfeer van het familiebedrijf bovenaan staan. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel. De meeste medewerkers werken er al lang en hebben het naar hun zin door de leuke omgang met het team en de wil het samen gezellig te maken. Maar ook omdat iedereen veel verantwoordelijkheid en waardering krijgt; denk aan extra scholing, bonussen of winstuitkeringen.

Jaarlijks hebben we een uitje, een barbecue en een kerstborrel om die teamspirit en het werkplezier te behouden.

Wie past bij ons?

Wij hebben altijd plek voor gedreven, harde werkers die graag verantwoordelijkheid nemen om te komen werken in ons gezellige familiebedrijf.

Doorgroeien?

Met extra scholing die we bieden zien we je graag doorgroeien naar een baan met meer verantwoordelijkheden. Zo zien we ook onze parttime scholieren het liefst doorgroeien naar vaste krachten, ook in hogere functies. Kijk ook op doorgroeienkan.nl

Scholieren

Ja! We werken heel graag met scholieren in de vakantieperiodes. Ze zijn gezellig op de werkvloer. Ook belangrijk; zij zijn onze bron voor nieuwe talenten binnen ons bedrijf. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Locaties

Kwekerij Greenway I
Zuid-Holland

Scheeweg 17
2678 NT De Lier
tel. +31(0)174- 613220

Kwekerij Greenway II
Zuid-Holland

Veilingweg 21
2678 LN De Lier
tel. +31(0)174- 613220

Contact

Voor meer info mail naar: monique@kwekerijgreenway.nl of jack@kwekerijgreenway.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877