Waar wil je werken?

Lans Tomaten

Over het bedrijf

Lans Tomaten is een  trostomatenkwekerij in de handen van de broers Rene en Ariën. Al sinds de oprichting door vader en oom gevestigd op de Groeneweg in ‘s Gravenzande. Daar telen we op 6,3 hectare met 40 tot 50 werknemers onze smaaktomaten. Het team bestaat uit vaste medewerkers, flexwerkers en scholieren. Samen proberen wij continu kwalitatieve en smaakvolle tomaat te telen én te verbeteren.

Kenmerken

Bij Lans Tomaten staat voorop dat niet alleen de organisatie maar ook onze mensen zich blijven ontwikkelen. De werkzaamheden zijn veelzijdig en uitdagend. Je wordt overal bij betrokken en met onze ruime expertise zijn er volop mogelijkheden om te blijven leren. Er heerst een plezierige en sociale bedrijfscultuur. Zo wordt op vrijdag of zaterdag na het werk met elkaar een borrel gedronken. En één keer per jaar gaan de voeten van de vloer op het bedrijfsfeest.

Wie past bij ons?

Ben je een mensen-mens, oplossingsgericht, oprecht, durf je mensen aan te spreken en draag je bij aan een goede werksfeer op ons bedrijf, dan pas je vast en zeker bij ons bedrijf.

Doorgroeien?

Ons bedrijf is voortdurend in ontwikkeling en we zien jou graag mee ontwikkelen en doorgroeien.

Scholieren

Op zaterdag of in de vakantie werken er wel 15 scholieren per dag bij ons. Die hebben we er heel graag bij. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Locaties

Lans Tomaten
Zuid-Holland

Groeneweg 125
2691 ML S-Gravenzande
tel. +31(0)174 622 904

Contact

Voor meer info mail naar: info@lanstomaten.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877