Waar wil je werken?

Roots Zevenhuizen

Over het bedrijf

De 3e generatie Oussoren staan hier aan het roer, Stefan en Jasper. Met hard werk en liefde voor het vak is Roots Zevenhuizen een stabiel en goed georganiseerd bedrijf. We telen smaaktomaten onder elf hectare glas met negen vaste medewerkers. Ons bedrijf ligt in Zevenhuizen midden tussen andere mooie tuinbouwbedrijven. We voelen ons hier dan ook thuis. In 2020 is Oussoren Trostomaten gefuseerd met Kwekerij Rimato onder de naam Roots.

Kenmerken

Bij Roots werk je in een mooi divers team; van ervaren medewerkers tot jonge enthousiaste talenten. En ze hebben het naar hun zin waardoor ze bij ons blijven. Respect voor elkaar is in deze platte organisatie essentieel. Uitstekende salarissen, meer dan goede arbeidsvoorwaarden, bonussen, werkomstandigheden zijn vanzelfsprekend. We vragen alle medewerkers ook om ideeën voor verbeterpunten, zodat we ook als bedrijf steeds beter worden. Op vrijdagmiddag is de bar geopend.

Wie past bij ons?

Wij houden van no-nonsense en we zijn duidelijk in wat we van onze mensen verwachten. Verwacht bij ons geen polonaise maar wel dat iedereen netjes en respectvol behandeld wordt.

Doorgroeien?

Als de ruimte er is zullen wij altijd proberen medewerkers te laten doorgroeien. Daarvoor zijn wij altijd op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en kijken we jaarlijks voor geschikte cursussen.

Locaties

Roots Zevenhuizen
Zuid-Holland

Jan Hendrikspad 6
2761 KE Zevenhuizen-Moerkapelle
tel. +31(0)180 633 271

Contact

Voor meer info mail naar: s.oussoren@rootsgrowers.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877