Waar wil je werken?

R. van Koppen

Over het bedrijf

Geboren, getogen en gevestigd in Kwintsheul is dit familiebedrijf van Robert van Koppen. Een kleinschalig bedrijf van 4,5 hectare met vier vaste krachten, 15 flexwerkers en zo’n 25 scholieren.

Kenmerken

Klein maar fijn, noemen ze dat ook wel. Door het kleine karakter is het hier altijd gezellig, wordt er goed samengewerkt en is er aandacht voor elkaar! En dat blijkt, alle vaste krachten werken er al lang. Maar ook de jongste krachten zijn te spreken over de leuke werksfeer. Goed gewerkt? Dan ontvang je een prestatieloon. Maar liefst twee keer per jaar, zowel in de zomer als in de winter, wordt er een bedrijfsfeestje georganiseerd.

Wie past bij ons?

Een spontane en enthousiaste medewerker. En je moet natuurlijk een Feyenoorder zijn!

Doorgroeien?

Dat is het voordeel van een klein bedrijf. We moeten samen verder leren. Als je leergierig bent en wilt doorgroeien, wordt dit zeker weten aangemoedigd.

Scholieren

We vinden het super leuk om onze 25 jonge scholieren iets te kunnen leren en ze daarin te begeleiden. Zo geven we ze graag mee dat werken leuk en goed voor je is. Immers, voor niets gaat de zon op! Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Locaties

R. van Koppen BV
Zuid-Holland

Slimpad 6
2295 LS Kwintsheul
tel. 06 5342 8976

Contact

Voor meer info mail naar: info@rvankoppen.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877