Waar wil je werken?

Roots Honselersdijk

Over het bedrijf

De broers Richard en Marcel van der Knaap vestigden zich in 2005 in Honselersdijk. Met de bouw van  een nieuwe kas van 6,6 hectare was Kwekerij RIMATO een feit. In 2009 bouwden ze er nog 8 hectare bij. Sindsdien telen zij trostomaten met hoge kwaliteitseisen op 14,6 hectare. Sinds 2015 worden er Honingtomatenâ geteeld. Met 10 vaste medewerkers en tot wel 120 flexwerkers in het hoogseizoen gaan ze voor kwaliteit en kwantiteit. In 2018 is de zoon van Richard; Luc toegetreden tot de directie. In 2020 is Kwekerij Rimato gefuseerd met Oussoren Trostomaten onder de naam Roots.

Kenmerken

Hard werken voor de beste kwaliteit, dat is belangrijk. Maar dan wel met een hoge dosis plezier op de werkvloer. Kwaliteit bereik je alleen als je mensen achter je staan. Een prettige werksfeer is essentieel voor de prestatie vinden wij. En dat werkt! De medewerkers blijven tot wel 25 jaar bij Roots Honselersdijk werken. Dat doen we door je veel verantwoordelijkheid te geven, goede arbeidsvoorwaarden, eerlijkheid en op zijn tijd een feestje, barbecue of uitje.

Wie past bij ons?

Wij houden van open, direct en eerlijk. Hard werken en plezier maken. Het is dan ook het belangrijkste dat je binnen ons team past.

Doorgroeien?

Het liefst laten we iedereen bij Roots Honselersdijk doorgroeien. Wanneer iemand het verdient, bieden we die ruimte. Openstaande functies vullen we dan ook eerst in met eigen medewerkers. Iedereen mag ieder jaar een opleiding doen. Zo kun je vakkennis opdoen of je kennis verbreden.

Locaties

Roots Honselersdijk
Zuid-Holland

Zwethlaan 5
2675 LB Honselersdijk
tel. +31(0)650253972

Contact

Voor meer informatie mail naar: L.vanderknaap@rootsgrowers.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877