Waar wil je werken?

Gebr. Vollebregt

Over het bedrijf

Het bedrijf Vollebregt is sinds tien jaar gevestigd in Poeldijk op 5,3 hectare. In een informele sfeer werken vijf vaste en vier seizoenswerkers al lange tijd samen.

Kenmerken

We werken met een hecht en qua samenstelling divers team waarin iedereen zich er snel thuis kan voelen. Dat blijkt wel uit het feit dat onze werknemers lang bij ons blijven. De motivatie om samen hard te willen werken vinden wij belangrijk. Daartegenover staat dat we goede arbeidsvoorwaarden hebben en wij je altijd opleidingsmogelijkheden bieden. Het einde van de week vieren we met een koud biertje.

Wie past bij ons?

Als je flexibel bent dan zit je bij ons goed. Daarnaast zien we graag mensen die echt gemotiveerd worden door ons bedrijf.

Doorgroeien?

Dat kan zeker. Zo hebben wij vanuit onze scholieren al eens een vaste medewerker opgeleid tot teeltmanager en ook een stagiair van MBO groen is na zijn stage bij ons blijven werken.

Scholieren

Op ons bedrijf is ook een enthousiaste groep scholieren aan het werk. Door hun flexibele inzet is dit, voor zowel hen als voor ons, prettig om ze over de vloer te hebben. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Locaties

Gebr. Vollebregt BV
Zuid-Holland

Cubalaan 2a
2685 LB Poeldijk
tel. +31(0)6 27 02 60 71

Contact

Voor meer info mail naar: info@gebrvollebregt.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877