Waar wil je werken?

Voort Kwekerij

Over het bedrijf

Binnen de familie Van der Voort telen wij al jaren met veel passie en liefde tomaten. Onze ervaring en kennis brengen wij graag over op de volgende generatie. Dat is wat ons sterk maakt. En daar zijn wij trots op! Door de jaren heen hebben we een gezond en smaakvol product gecreëerd. Daarnaast geloven wij dat het milieu de toekomst is en besteden wij hier veel aandacht aan door mee te denken aan duurzaamheids projecten. Van der Voort heeft twee locaties: één in ’s-Gravenzande en één in Vierpolders, met een totale oppervlakte van 17,5 ha glas.

Kenmerken

Elke dag werkt iedereen met passie voor onze tomaten, dat zorgt voor een positieve sfeer. Onze fijne cultuur en goede arbeidsvoorwaarden zijn de belangrijkste redenen waarom mensen bij ons blijven. We werken graag hard, maar maken ook lol tijdens het werk. En lol trappen we ook tijdens de borrels na het werk en op onze jaarlijkse uitjes.

Wie past bij ons?

Mensen die trots zijn op hun vak, hard willen werken en daar plezier in hebben.

Doorgroeien?

Doorgroeien is voor ons dé manier van personeel werven. Wij maken altijd ruimte voor mensen met ambitie. Ook scholieren en flexwerkers kunnen bij ons doorgroeien.

Scholieren

Op beide locaties hebben wij een grote groep scholieren die bij ons werken. Dit vinden wij gezellig maar zien vooral ook nieuw talent in onze scholieren. Het is dé plek waar nieuw talent komt bovendrijven. Onze scholieren krijgen al de kans om door te groeien op jonge leeftijd. Een speciaal team is hiervoor opgericht om (een deel) verantwoordelijkheid te dragen over de groep scholieren. Dit maakt het uitdagend om bij ons te blijven werken, maar ook de bonusstructuur die wij hanteren maakt het werk aantrekkelijk.

Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Wil je graag in Brielle komen werken? Solliciteer dan direct via dit Scholierenportaal.

Locaties

Voort Brielle Kwekerij
Zuid-Holland

Tuindersweg 17
3237 MB Vierpolders
tel. +31(0)6 51 44 56 90

Voort Kwekerij
Zuid-Holland

Van Rijckevorsellaan 4a
2691 NK S-Gravenzande
tel. +31(0)174 414 019

Contact

Voor meer info over Voort Brielle Kwekerij, mail naar: joost@voort.eu

Voor meer info over Voort Kwekerij, mail naar info@voort.eu

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877