Waar wil je werken?

Bryte

Over het bedrijf

In de bakermat van de Nederlandse tuinbouw, het Westland, is al 75 jaar het bedrijf van de familie Zwinkels gevestigd. Een echt familiebedrijf verdeeld over drie locaties. In totaal werken er in de piekperiode meer dan 100 personen op de drie locaties in ’s-Gravenzande en in Maasland. Augustus 2018 werd de fusie van Kwekerij Dukker en Zwinkels Tomaten aangekondigd. Beide kwekerijen gaan voortaan verder onder de naam Bryte.

Kenmerken

Met een jong en gemixt team van medewerkers zet de familie Zwinkels de rijke familiehistorie voort. Zelf noemen we ons de leukste en gezelligste tomatenkwekerij en we zijn niet bang je te overtuigen van ons gelijk! Die positieve houding is kenmerkend voor het bedrijf. Maar het draait niet alleen om lol en gezelligheid. Samen de schouders eronder zetten is ook belangrijk. Met een persoonlijke aanpak in arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden houden we het werk voor elke werknemer interessant. En dan organiseren we ook nog regelmatig leuke activiteiten voor de teambuilding.

Wie past bij ons?

Positieve, hard werkende mensen die samen kunnen werken. Voor gezelligheid is altijd tijd en als er hard gewerkt moet worden doen we dat met elkaar.

Doorgroeien?

Bij ons zijn er groeimogelijkheden voor iedereen, waar je ambities ook liggen! Omdat we op meerdere locaties werken, kun je in de diverse teelten veel kennis en ervaring opdoen. We kijken altijd samen naar waar jouw kansen en ambities het beste tot zijn recht komen.

Scholieren

Ja, ze brengen een hoop gezelligheid met zich mee en werken hard als wij ze nodig hebben in drukke tijden. Daar houden we van!

Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken voor de locatie Greenlight en Greenbalance? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken voor de locatie Greencamp? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

Locaties

Greencamp
Zuid-Holland

Herenwerf 30
3155 DK Maasland
tel. +31(0)174 640750

Greenbalance
Zuid-Holland

Galgeweg 48A
2691 MG 's-Gravenzande
tel. +31(0)174 640 750

Greenlight
Zuid-Holland

Groeneweg 30
2691 MP 's-Gravenzande
tel. +31(0)174 640 750

Contact

Voor meer info mail naar: info@bryte.nu

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877