Waar wil je werken?

Kwekerij Noordermeer

Over het bedrijf

Kwekerij Noordermeer is van origine een familiebedrijf begonnen in Vierpolders, sinds 2012 is er een tweede locatie in Hellevoetsluis bijgekomen. Er wordt nu op totaal acht hectare cocktailtrostomaten geteeld. Er werken vijf vaste medewerkers en ca 35 flexwerkers en met zijn allen gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Kenmerken

Kwekerij Noordermeer is een informeel bedrijf waar de medewerkers graag werken. Er is een duidelijke taakverdeling met een bepaalde vrijheid daarbinnen. Het is belangrijk dat de mensen werkzaamheden doen die ze leuk vinden. Daar gaan we dan ook samen naar op zoek. Er hangt dan ook een goede werksfeer. Werknemers blijven lang bij Kwekerij Noordermeer, in een enkel geval zelfs 30 jaar. Op vrijdag drinken we een biertje na weer een week hard werken.

Wie past bij ons?

Bij ons past iemand die van aanpakken houdt, verantwoording durft te nemen en met plezier naar zijn werk gaat, en vooral iemand die het leuk vindt om in de kas met een vers product te werken.

Doorgroeien?

Doorgroeien binnen ons bedrijf kan altijd. Onze mensen kunnen groeien door meer taken op zich te nemen zoals planning, controle van werkzaamheden en aansturing van een team. Ook onze flexwerkers krijgen de kans om door te groeien in taken.

Scholieren

Wij kiezen liever voor ons vaste team.

Locaties

Kwekerij Noordermeer
Zuid-Holland

Middelweg 4
3222 LE Hellevoetsluis
tel. +31(0)181 479 19

Kwekerij Noordermeer
Zuid-Holland

Prinsenweg 11/A
3237LN Vierpolders
tel. +31(0)630166983

Wil je meer info, mail naar: johan@jnoordermeer.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877