Waar wil je werken?

Marrewijk Tomaten

Over het bedrijf

Al meerdere generaties is dit bedrijf in handen van de familie van Jan van Marrewijk. Wel is het door de jaren flink gegroeid, tot nu 19,4 ha. onder glas. Er zijn tien vaste medewerkers en bij een volledige bezetting werken hier ook nog ongeveer 75 flexwerkers. Met de blik op de toekomst is dit bedrijf sinds 2018 in Dinteloord gevestigd, in glastuinbouwgebied Nieuw Prinsenland. Deze omgeving biedt alle faciliteiten voor een groeiend en duurzaam bedrijf.

Kenmerken

Bij Van Marrewijk Tomaten werken we gestructureerd. Maar dat neemt niet weg dat we een informele en ontspannen bedrijfscultuur hebben. We vinden  het menselijk aspect van het bedrijf minstens zo belangrijk: persoonlijke communicatie en een leuke werksfeer. Met de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding, een prestatiebonus en de maandelijkse vrijdagmiddagborrel krijgt iedereen bij ons de aandacht en waardering die ze verdienen.

Wie past bij ons?

Wij houden van gemotiveerde mensen met een positieve houding. Je past zeker bij ons als je voor langere tijd mee wil werken aan de toekomst van ons bedrijf.

Doorgroeien?

We zijn een groeiend bedrijf met een mooie toekomst. Iedereen die hier werkt kan dan ook doorgroeien.De vaste medewerkers tot een leidinggevende functie en ook flexmedewerkers kunnen bij goede prestaties, doorgroeien binnen het bedrijf.

Scholieren

Wij zijn nieuw in de regio, en scholieren zorgen voor binding. Als we er later ook nog een goede werknemer aan over houden is dat een bonus. Daarom werken wij altijd graag met een handjevol scholieren.

Locaties

Van Marrewijk Tomaten
Noord-Brabant

Willemspolderweg 1
4671 TK Dinteloord
tel. +31653736414

Contact

Voor meer info mail naar: info@marrewijk-tomaten.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877