Waar wil je werken?

Kwekerij G.J. van der Wel

Over het bedrijf

Kwekerij G.J. van der Wel heeft haar wortels in het Westland. Ons bedrijf, met twee productielocaties in ’s Gravenzande, kenmerkt zich door haar open en informele structuur. Op een totaal oppervlak van ruim 12 ha. werkt een team van 16 echte vakmensen, aangevuld met flexwerkers. Het hele  managementteam zijn hbo-geschoolde toppers en hun gemiddelde leeftijd ligt onder de 30 jaar!

Kenmerken

Kenmerkend voor ons bedrijf zijn de mogelijkheden die jonge medewerkers krijgen om zichzelf te ontdekken, waar te maken, te ontwikkelen en op die manier door te groeien. Een hecht goedwerkend team dat plezier heeft in het werk, dat krijg je alleen met een fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Daar steken we dan ook veel tijd in. Vanzelfsprekend hebben we richtlijnen en afspraken waar we ons aan dienen te houden, maar de ondernemende mentaliteit bij ons jonge team geeft iedereen kansen om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Werken en plezier in het werk moéten samengaan voor een goede teamprestatie. We maken er dan regelmatig een feestje van, zeker op vrijdagmiddag na het werk en niet te vergeten tijdens de teamuitjes. 

Wie past bij ons?

Wij waarderen ondernemende, positief ingestelde medewerkers waarmee we als team kunnen knallen. 

Doorgroeien?

De doorgroeimogelijkheden zijn groot op alle vlakken binnen onze organisatie. Wij werken graag met jonge mensen omdat zij het belangrijk vinden zich te ontwikkelen. Het is aan de betreffende medewerker zelf om de aangeboden kansen met beide handen aan te pakken en het maximale uit zichzelf te halen. Kom gezellig een dagje meelopen!

Scholieren

Scholieren zijn voor ons essentieel! Juist deze jonge generatie is de toekomst van ons bedrijf. De veranderingen en denkwijzen die de Millennials met zich meebrengen, omarmen we om ons bedrijf sterker te maken. Uiteraard bieden wij flexibiliteit en goede beloningen.

Locaties

Kwekerij G.J. van der Wel Zijdijk
Zuid-Holland

Zijdijk 4
2691 PG ‘s-Gravenzande
tel. 06 12 62 89 12

Kwekerij G.J. van der Wel Maasdijk
Zuid-Holland

Maasdijk 201
2691 PE ‘s-Gravenzande
tel. 06 12 62 89 12

Contact

Voor meer info mail naar: mario@gjvdwel.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877