Waar wil je werken?

Lema Tomaten

Over het bedrijf

LEMA Tomaten is een strak georganiseerd bedrijf van de eigenaren Rob van Marrewijk en Ruud Leerdam op 5,5 ha. Een vakkundig Westlands bedrijf waar drie vaste medewerkers, aangevuld met flexwerkers, met veel inzet werken aan hun smaakvolle trostomaten.

Kenmerken

Met de sfeer zit het wel goed bij LEMA. Misschien wel door het hoge percentage vrouwen. Of het jaarlijkse avontuurlijke uitje of de wekelijkse borrel. We kijken ook goed wat er past bij de medewerker. Zit je niet lekker in je functie, dan gaan we kijken wat er anders kan. Daarom werken onze mensen graag en lang bij ons. Voor de flexwerker hebben we een prestatiesysteem waarmee maandelijks een leuke bonus verdiend kan worden.

Wie past bij ons?

We hebben een divers samengesteld team dus - welke type je ook bent -  als je gemotiveerd en leergierig bent dan pas je al snel bij ons.

Doorgroeien?

Onze mensen krijgen snel de vrijheid om meer verantwoordelijkheid te nemen en volop te leren van collega’s in het team. Daarom hebben we altijd goede doorgroeimogelijkheden.

Scholieren

Ja, dit jaar zijn we weer begonnen met scholieren. Werkzaamheden voor scholieren zijn er altijd. Ben je scholier en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan direct via ons Scholierenportaal.

LEMA Tomaten
Zuid-Holland

Hoge Noordweg 17b
2671 DX Naaldwijk
tel. +31(0)174 510 477

Contact

Voor meer info mail naar: info@lematomaten.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877