Waar wil je werken?

Kwekerij Meer Camp

Over het bedrijf

Sinds 2019 is Meer Camp gevestigd in Made. Voor die tijd huisvestte het bedrijf in Maasland en Sirjansland. Er is gekozen voor Made omdat het klimatologisch goed gelegen is en er zijn goede voorzieningen voor de vestiging van glastuinbouw aanwezig. Bij Meer Camp worden trostomaten en trospruimtomaten op 82.000 m2 geteeld. Het bedrijf is eigendom van 3 broers (2e generatie, afkomstig uit Maasland) en wordt geleid door Dirk Pieter en Rochus van der Meer. Samen hebben ze ook nog een biologische teeltlocatie. In het hoogseizoen werken er 35 medewerkers in Made in de leeftijd van 18 tot 50 jaar en van diverse afkomsten.

Kenmerken

Meer Camp is een informeel bedrijf waar hard gewerkt wordt. Dat is niet erg, maar er moet ook tijd zijn voor ontspanning, zoals een biertje met bitterballen op vrijdag. Eén keer per jaar geven we een groot feest waarbij ook de partners en kinderen welkom zijn. En is het warm weer? Dan trakteren we de medewerkers op een ijsje. Sommige medewerkers zijn meeverhuisd naar Made. Er zijn medewerkers die inmiddels 15 jaar bij ons werken en er is zelfs 1 persoon die er al 21 jaar werkt. Maar, een grote groep werkt hier ’pas’ sinds 2009. Er wordt gewerkt met een bonussysteem. En bij goede geschiktheid, ontvang je een hoger loon.

Wie past bij ons?

Het maakt niet uit wat je afkomst of opleiding is, iedereen is welkom bij ons. We houden van mensen die recht door zee zijn, want dat hou je het langste vol.

Doorgroeien

Doorgroeien kan, afhankelijk van opleiding en wens. Als je dat wilt, kun je doorgroeien naar diverse functies binnen het bedrijf zoals teamleider, hoofd verpakkingsafdeling, bedrijfsleider of administratief medewerker.

Scholieren

Scholieren zijn altijd welkom. We hebben ze nodig om doorgroei van medewerkers mogelijk te maken en hopen dat een enkele bij ons blijft werken.

Locaties

Meer Camp
Noord-Brabant

Plukmadeseweg 24
4921 AW Made
tel. +31(0)162-685380

Contact

Voor meer info, mail naar info@meercamp.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877