Waar wil je werken?

D.T. van Noord Tomaten B.V.

Over het bedrijf

Ons bedrijf in Sirjansland is een productgerichte organisatie, waarbij onze focus ligt op de productie van smaakvolle tomaten. Wij kennen een familiecultuur, waar ons personeel centraal staat en de traditie wordt voortgezet. Het bedrijf is 8,4 hectare groot en er werken 10 vaste medewerkers, 20 uitzendkrachten en 35 scholieren. We zijn gevestigd in Sirjansland door de achtergrond van onze familie, maar bovenal doordat het aantal zonuren op jaarbasis hier het hoogst ligt van heel Nederland.

Kenmerken

Het MT bestaat uit een ervaren team van een jongere generatie die haar opmars maakt om door te groeien binnen ons bedrijf. Zoals bijvoorbeeld onze arbeidsmanager die sinds twee jaar bij ons werkt met een achtergrond in de champignons en veel kennis heeft op het gebied van HRM en personeelszaken. Of een scholier die momenteel doorgroeit naar de functie van teeltmanager. De achtergronden van onze medewerkers verschillen enorm, maar juist door deze combinaties creëren we een leuke werksfeer. Binnen ons bedrijf werken zowel manen als vrouwen tussen de 14 en 63 jaar.

We zien dat uitzendkrachten graag terugkomen naar ons bedrijf, omdat er gedacht wordt aan huisvesting, prettige werksfeer en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben we veel nieuwe potentiële jongens en meiden weten te binden, die het bedrijf graag verder helpen!

We werken hard, maar op zijn tijd vieren we ook een feestje. Twee keer per jaar organiseren we een activiteit voor elke medewerkersgroep. Dit gebeurt gezamenlijk of gescheiden. We hebben al diverse activiteiten georganiseerd zoals een BBQ, nieuwjaarsborrel, pubquiz en een sportactiviteit. Daarnaast wordt op vrijdagmiddag altijd een borrel gehouden.

Wie past bij ons?

Mensen met een duidelijke ambitie en die binnen ons team passen. Daarnaast delen we allemaal de passie voor tomaten. Een gemotiveerde en enthousiaste houding is hierin belangrijk.

We zitten in een lastig gebied om mensen te vinden met affiniteit met de glastuinbouw. Hierdoor dienen we flexibel te zijn in het aantrekken van nieuw personeel. Om medewerkers te binden, bieden we ze goede arbeidsvoorwaarden. Dat staat hierin voorop. Daarnaast binden we personeel met opleidingsmogelijkheden. Zo gaat in september een medewerker een deeltijd HBO-studie doen op het gebied van HRM, waarbij wij zullen bijdragen in de studiekosten en ontwikkeling van de medewerker.

Een medewerker moet zich ten allen tijden comfortabel bij ons voelen. Alleen hierdoor kunnen we een goed beeld naar buiten uitstralen en personeel aan ons blijven binden. Eerlijkheid duurt in dit verhaal nog altijd het langst. Daarnaast proberen we flexibiliteit te bieden aan ons personeel; of dit nu is vanwege studie of andere werkzaamheden.

Doorgroeien

Voor iemand met ambitie is alles mogelijk binnen ons bedrijf. Hierin is het onze verantwoordelijkheid om deze persoon door te laten groeien, zoals het doorgroeien van uitzendkrachten en scholieren naar teamleiders. Of jongeren die doorgroeien naar een functie op het gebied van teelt, arbeid en/of techniek.

Scholieren

Ja we hebben graag scholieren! Dit zorgt voor een stuk flexibiliteit in het uitvoeren van werkzaamheden en ze zorgen voor een prettige werksfeer.

Locaties

D.T. van Noord Tomaten B.V.
Zeeland

Noord Hogeweg 1-A
4308 NW Sirjansland
tel. +31(0)111-647 018

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Bel dan naar +31(0)111-647018.

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877