Collega's

Cornelis

We love our people

Wat zijn de werkzaamheden van Cornelis?

Op operationeel gebied geef ik dagelijks leiding en sturing aan de teelt- en arbeidsmanagers om met elkaar op een positieve manier onze doelen te behalen. Daarnaast hou ik mij binnen het Management Team bezig met het opstellen van het beleid en het borgen van de continuïteit. Met als doel het behalen van maximaal rendement van de teeltlocaties Prominent Groeneweg I en II. Hierin speelt het optimaliseren van de organisatie en processen een belangrijke rol.  

Qua leidinggeven stuur ik vijf collega's direct aan, te weten twee teeltmanagers, twee arbeidsmanagers en een administratief medewerker. Via deze collega’s geef ik indirect leiding aan de overige vaste medewerkers.

Door de week heen heb ik een aantal vaste overlegmomenten met de teelt- en arbeidsmanagers over voortgang van het werk, kwaliteit en prestatie. Hierin kijken we heel specifiek naar onderdelen voor wat betreft teelt en arbeid maar ook naar zaken als onderhoud, investeringen en teeltplanning. Samen met de werkgroep Groeneweg zetten we de hoofdlijnen uit op het operationele/teelttechnische vlak. Met het Groeneweg bestuur zetten we meer de lijnen uit voor wat betreft de toekomstvisie van het bedrijf. Gezamenlijk borgen we dus de voortgang van het bedrijf.


Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877