Collega's

Peter

We love our people

Waar is Peter, onze medewerker technische dienst, verantwoordelijk voor?

De belangrijkste taak van ons technische team is het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle installaties van onze verpakkingscentra Growers United Maasdijk en De Lier. Wij moeten ervoor zorgen dat de dagelijkse operatie gesmeerd loopt. Het verpakkingscentrum heeft een groot aantal logistieke systemen in huis voor het aan- en afvoeren van kratten naar de verschillende inpaklijnen. Binnen deze productielijnen maken we gebruik van vul-, verpakkings- en etiketteermachines die aangestuurd worden door diverse PLC systemen en die verbonden zijn met een overkoepelend Scada systeem.

Ons machinepark is de grootste in zijn soort en de werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard. Daarnaast valt het onderhoud aan het gebouw, het intern transport en de logistieke systemen van een aantal teeltlocaties ook onder de werkzaamheden van de afdeling. In het hoogseizoen vullen we met het team bij toerbeurt de storingsdienst in. De werkdruk is soms hoog, maar als team zorgen we ervoor dat het ook gezellig blijft op de werkvloer.


Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877