Collega's

Kashia

We love our people

Wat doet een supervisor Verpakkingscentrum?

Kashia, supervisor bij Verpakkingscentrum Prominent
Ik werk als supervisor in ons moderne verpakkingscentrum, nu nog in De Lier en straks in ons nieuwe gebouw in Maasdijk. Als supervisor werk ik samen met een groep gedreven collega’s en ik leg weer verantwoording af aan de teamleider.

Een dag meelopen met Kashia

Om de dag goed te beginnen, start ik met een bak koffie en een praatje met mijn collega’s. Ik ga de orderwissels en de registratieformulieren ophalen bij de operator. Ik loop direct door naar mijn verpakkingslijn om deze te controleren zodat, als het team compleet is, we direct kunnen starten. Vandaag bestaat mijn team uit 9 uitzendkrachten. Dit zijn er ook wel eens 20. De eerste medewerker van mijn team meldt zich al. Mooi op tijd, want samen met mijn team moet ik vandaag weer veel klanten blij maken met een top verpakt product. Ik check continu of de kwaliteit perfect is, het product voldoet aan de eisen van onze klanten of de juiste etiketten op de verpakking zitten, de verpakkingen in orde zijn en de benodigde materialen op tijd geleverd worden. Ik zorg ervoor dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Het loopt gesmeerd, de order is bijna klaar, dus ik kijk vooruit en zorg ervoor dat de volgende order direct door kan gaan.

Een van mijn teamleden komt naar me toe want hij zit met iets dat hij met mij wil bespreken. Daar maak ik altijd tijd voor en samen lossen we het probleem op. Om 14.30 uur is mijn dienst alweer voorbij. Ik ruim de werkplek op zodat alles netjes is als de avondploeg komt. Tevreden ga ik naar huis, morgen is er weer een dag met nieuwe uitdagingen!


Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877