Waar wil je werken?

Zadelaers Boogaert Kwekerijen en Kwekerij van Niel

Over het bedrijf

Ivan, Ruud en Vincent van Niel hebben twee teeltlocaties: Zadelaers Boogaert Kwekerijen in Naaldwijk en Kwekerij van Niel in Monster. In Kwekerij van Niel heeft Ivan de dagelijkse leiding. Kwekerij van Niel is een familiebedrijf, dat al bijna 100 jaar gevestigd is in Monster. Ons bedrijf kent een no-nonsense cultuur. We werken op een bedrijf met 4,75 hectare glas en we zijn gespecialiseerd in het telen van - wat Van Niel zelf noemt - hele beste trostomaten noemt. Er zijn twee vaste medewerkers, twee parttimers en 10 tot 25 flexwerkers.

In 2007 is er een samenwerkingsverband aangegaan met Zadelaers Boogaert Kwekerijen. Op dit bedrijf, 9,25 hectare groot, hebben Ruud en Vincent de dagelijkse leiding.

Kenmerken

Op onze kwekerijen werken we met een divers team. Hard werken en meedenken in een plezierige werksfeer, staat bij ons voorop. Wil je daar graag deel van uitmaken, dan faciliteren we je graag met jaarlijkse opleidingsmogelijkheden. Zo kun je je kennis blijven ontwikkelen.

Wie past bij ons?

Bij ons past een sociaal persoon die goed gedijt in een echt nuchter tuinbouwbedrijf.

Scholieren

Wij werken ook altijd met enthousiaste scholieren, dit geeft een leuke werksfeer. Er zijn bijna altijd werkzaamheden voor ze. En wie weet zit er wel een nieuwe vaste kracht tussen.

Locaties

Zadelaers Boogaert Kwekerijen BV
Zuid-Holland

Rijnsburgerweg 7
2671 LD Naaldwijk
tel. +31(0)6 537 692 98

Contact

Voor meer info over Zadelaers Boogaert Kwekerijen mail naar: info@zadelaers.nl

Voor meer info over Kwekerij Van Niel mail naar: info@kwekerijvanniel.nl

Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877