Collega's

Dennis Beckerman

We love our people

Opleiding: Vierdejaars Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool

Mijn naam is Dennis Beckerman (21) en ik woon in De Lier. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool en werk bij DOOR aan mijn afstudeerscriptie. De afgelopen maanden heb ik de online retailmarkt voor groenten in kaart gebracht. Welke kansen liggen er? De uitdaging is om op basis van mijn kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksgegevens hier een goed advies aan te verbinden hoe DOOR de online retailmarkt kan betreden. Ik doe mijn onderzoek voor alle productgroepen binnen DOOR, dus ook voor Prominent.

Ik ben bij DOOR terecht gekomen via een bijbaantje dat ik vroeger had bij een van de Prominenttelers, Jack Groenewegen. Ik heb bij hem in de tomaten gewerkt en hij hoorde dat ik op zoek was naar een afstudeerstage. Zo’n contact is altijd handig. Ze staan hier heel erg open voor stagiaires op tal van vakgebieden: van marketing tot teelt.

Wat ik als heel positief heb ervaren, is de makkelijke en prettige omgang met alle collega’s hier. Ik kan overal terecht met vragen en er zijn weinig hiërarchische drempels. Je merkt dat het hele team ten dienste van de telers staat en hard werkt om hun tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines goed in de markt te zetten. Ik hoop dat ik hier mijn steentje aan heb kunnen bijdragen.

Na mijn afstudeerstage ga ik op zoek naar een passende baan in de buurt en als dat niet snel genoeg lukt, dan ga ik misschien verder studeren. Ik schrijf redelijk makkelijk, dus ik denk nu aan een journalistieke studie, maar het kan ook nog bestuurskunde worden. Ik heb een positieve instelling, dus ik kijk uit naar de volgende stap.


Volg ons

We love tomatoes

Prominent is een merk van:
Coöperatie Growers United UA. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.

CONTACT

Jessica Dedrog-van den Hoek
HR adviseur
 

j.dedrog@growersunited.nl
+316 2465 8055

Chcesz rozpoczac od zaraz prace w naszej pakowni? Skontaktuj sie z biurem pracy Tradiro.
+31(0)10 4604 877